Δες γιατί κατά μέσο όρο 2-3 χιλιάδες αυτοκίνητα εμπιστεύονται κάθε μήνα το πλύσιμό τους στο CarSpa.

Πρόσβαση από παντού!

Βρισκόμαστε μέσα στη Βιομηχανική Αγ. Αθανασίου και γι’αυτό έχουμε εύκολη πρόσβαση τόσο από τη Μακεδονίας όσο και από τον αυτοκινητόδρομο.

Επαγγελματικά Μηχανήματα

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για το πλύσιμο, είναι Αμερικάνικα και θεωρούνται από τα πιο ποιοτικά, τα πιο ακριβά αλλά και τα πιο επαγγελματικά, στο χώρο του πλυσίματος του αυτοκινήτου. Λειτουργούν με πλευρικές κινήσεις, οι οποίες αποτρέπουν στο να δημιουργηθούν γρατζουνιές κατά τη διάρκεια του πλυσίματος.

Φιλτραρισμένο νερό

Το νερό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των εργασιών μας, είναι φιλτραρισμένο και αποσταγμένο και γι’ αυτούς τους λόγους είναι πολύ μαλακό στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών χωρίς να αφήνει ίχνη.

Εξειδικευμένα Καθαριστικά

Τα καθαριστικά και τα σαπούνια που χρησιμοποιούμε, είναι εξειδικευμένα στο να αφαιρούν μαλακά τις βρωμιές και να προστατεύουν τόσο το χρώμα όσο και το αμάξωμα.

Καλύτερο και από πλύσιμο στο χέρι.

Το καθάρισμα/πλύσιμο στο CarSpa γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι φιλικό στο περιβάλλον και να υπερτερεί ακόμα και από το πλύσιμο στο χέρι.

Εμπιστοσύνη απο μεγάλες εταιρείες

Μεγάλα ονόματα, όπως οι αντιπροσωπείες των Mercedes, Porsche, Maserati καθώς και άλλες μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί όπως η ΑΗΚ και Columbia Ship Management και άλλες, είναι μεταξύ των πελάτών που εμπιστεύονται τους στόλους των αυτοκίνητων τους, στο CarSpa.

Quality Control

Υπάρχει πάντοτε υπεύθυνο άτομο στο Quality Control, το οποίο επιθεωρεί το βαθμό ποιότητας και συνέπειας του πλυσίματος και καθαρισμού.

24ωρη εγγύηση βροχής

Δηλαδή, εάν βρέξει την ημέρα που έπλυνες το αυτοκίνητό σου, τότε για τις επόμενες 24 ώρες δικαιούσαι ακόμη ένα εξωτερικό πλύσιμο ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγύηση πλυσίματος εντός 15 λεπτών

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, είμαστε οι μόνοι που σου προσφέρουμε εγγύηση πλυσίματος και παράδοσης εντός 15 λεπτών από την ώρα που το έφερες αλλιώς δικαιούσαι το επόμενο εξωτερικό πλύσιμο ΔΩΡΕΑΝ.

Ευχάριστη Αναμονή

Κατά τη διάρκεια της αναμονής σας, προσφέρουμε κυπριακό καφέ και nescafe, δωρεάν. Στο χώρο μας, επίσης, προσφέρεται δωρεάν, Wi-Fi.